2011. július 22., péntek

"Aki hagyja, hogy megszelídítség, az a sírás kockázatát is vállalja vele..."

Sziasztok...

Feljöttem egy kicsit írni, a két nagyobb távollétem között...
Vége a gyakorlatomnak, és hát mondhatnám, hogy sikeresen elvégeztem, de nem teljesen lenne igaz így. A jegyem meg van, de attól még nem gazdagodtam túl sok újjal. Valahogy komolyabbnak képzeltem el ezt a gyakorlatot. De hát ahogy mondani szokás, majd az élet megtanít rá, ha más nem tudott... Reméljük majd nem bukom el, mikor élesben kell csinálnom.

Úgy volt a héten elkezdem a diákmunkát is, de azt mondták adnak egy kis pihit, a gyak után. Inkább beosztottak volna már a hétre is. -.- Őszintén szólva várom, hogy kezdhessek, szükségem van arra, hogy minnél több dolog foglaljon le. De hát miért is lenne, úgy ahogy szeretném. Na mindegy...
Tehát, ha minden igaz, már jövőhétre be leszek osztva. Kicsit félek, tőle, hogy milyen lesz, de egyszer mindenen túl kell esni. Jobb előbb, mint utobb.

A kedvemről csak annyit, hogy a 0-ról a -1-re került.

Nem rég láttam egy filmet. Inception (Eredet) a címe. Fantasztikus egy film. A álomról, és annak tanulmányozásáról szól. Az álom az álomban, és ott is az álomban. Nagyon érdekes egy film, és szerintem több szempontból hasznos is. Egy kis ismertető róla:"A profi tolvaj bármit el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá, és most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Saito, egy nagyon gazdag és befolyásos mágnás, egy különleges feladattal bízza meg. Ezúttal nem lopnia, hanem profi csapata segítségével egy gondolatot kell elültetnie valakinek a fejében. A kiszemelt célpont Robert Fisher, egy hatalmas üzleti birodalom örököse, aki saját maga is profi és olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott. Saito célja, hogy a sajátjára nézve veszélytelenné tegye a rivális cégbirodalmat. Cobb csapatával vállalkozik a feladatra, de szükségük van egy új építészre, ezért segítséget kér apósától, mentorától Miles professzortól, aki egyik fiatal és tehetséges hallgatóját ajánlja neki: Ariadnét. Hamarosan kezdetét veszi a macska-egér játék, ami során a csapatnak 10 óra áll rendelkezésére, hogy bejussanak a célpont elméjébe, elültessék a gondolatot, és kijussanak élve. Eközben Cobb-nak saját felesége halálának emlékeivel is meg kell küzdenie."
/forrás: Wikipédia/


 Írtam még egy "verset":

Egy érzés

Egy érzés, mely már teljesen megfolyt.
Nem tudom mi ez... De örökre szívembe markolt,
Megszabadulni tőle nem tudok...
Hatalmába kerít, s a levegőért kapkodok.
Mellkasom szorul, a hányinger kerülget,
Étvágyam nincs, s úgy tűnik nem is lesz többet.
Erről az egészrl figyelmem elterleni nem lehet,
Folyton az agyamban tekereg.


Ennyi lenne...
Köszi, ha elolvastad...
Sziasztok...

(Dyna köszönöm a kedves szavakat, a biztatást, és hogy olvasod a blogomat. Ide írtam ezt, mert a kommentárhoz nem engedi elküldeni.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése